Logo tylkoskoki

08C111CE 3A86 4A2F 9FF9 2F8D4943F9C2

Zarząd PZJ zaakceptował nową strukturę organizacyjną związku, powołując równocześnie na nowo utworzone stanowisko Dyrektora Zarządzającego i Dyrektora Biura Marcina Kamińskiego.

Wśród powierzonych mu zadań jest współtworzenie i realizacja strategii rozwoju PZJ, kierowanie nowymi projektami i inwestycjami związku oraz operacyjne zarządzanie Biurem PZJ. Marcin Kamiński będzie równocześnie pełnił dotychczasową funkcję wiceprezesa PZJ.

„Kolejnym  etapem profesjonalizacji działalności Polskiego Związku Jeździeckiego anonsowanego przez Zarząd w grudniu 2021 na konferencji w Poznaniu, jest konieczność zmiany dotychczasowej  struktury organizacyjnej związku, umożliwiające dalszą profesjonalizację i realizację nowych projektów. Po blisko roku pracy nowego Zarządu uznaliśmy, że PZJ potrzebuje pilnie powołania nowego działu marketingu, dalszej informatyzacji związku i usprawnienia obsługi członków związku oraz powołania w ramach istniejącego etatu nowego stanowiska Dyrektora Zarządzającego, który będzie mógł w pełnym zakresie kierować codziennym funkcjonowaniem związku. Podjąłem się tego zadania. Nadal będę pełnił funkcję wiceprezesa PZJ” – powiedział Marcin Kamiński.

Do pozostałych zadań Dyrektora Zarządzającego i Dyrektora Biura PZJ należeć będzie m.in. nadzór nad przygotowaniem i realizacją planów finansowych oraz negocjacje z partnerami PZJ.

W tym tygodniu

• ZO Kołobrzeg - Budzistowo POL
    12-14.08.2022

• ZO PLJ Michałowice POL